Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

LET OP! Je kunt het pakket retourneren binnen 14 dagen vanaf je factuur datum!

We willen je vragen ons eerst een email te sturen naar temptationfashion@outlook.com als je een pakket retour wilt sturen.

Royaltemptationfashion
TAV: Webshop Retour
Burchtstraat 39
6511RB Nijmegen
Nederland

Heeft u een bestelling geplaatst boven de €75,00 en gebruik gemaakt van de gratis verzendkosten? Wanneer u de bestelling volledig terugstuurt dan worden de verzendkosten in rekening gebracht en heeft u geen gebruik gemaakt van de gratis verzending. Wij versturen de pakketten via PostNL. De verzendkosten bedragen €6,95.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@royaltemptationfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@royaltemptationfashion.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Brievenbuspakket op eigen risico!

Artikelen uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden!